Ben jij van plan om zelf je interieur aan te gaan pakken en om van jouw interieur je droominterieur te maken? Of heb je bepaalde interieurvragen die jou tegenhouden om zelf aan de slag te gaan? Verdiep je dan in mijn blogs en ontvang waardevolle tips en kennis om deze missie te laten slagen! 

Tips om zelf aan de slag te gaan met jouw interieur!

Heb jij moeite met het kiezen van het juiste vloerkleed voor in jouw woning? En sta jij in de winkel steeds met de handen in het haar?  Laten we daar vanaf vandaag dan verandering in gaan  brengen!

hoe kies je het juiste vloerkleed?

zo kies en combineer je sierkussens in jouw stijl!

Ben jij ook zo'n fan van sierkussens op de bank, maar weet je niet precies hoe je de kussens bij elkaar zoekt, welke vormen of kleuren mooi bij elkaar staan etc.? Lees dan mijn tips zodat je zelf aan de slag kunt!

lange woonkamer, zo doorbreek je hem!

Heb jij een langwerpige woonkamer en wil jij deze (her)inrichten? Om je een eindje op weg te helpen, heb ik speciaal een aantal tips voor je op een rijtje gezet, om je lange woonkamer zo optimaal mogelijk te kunnen inrichten. 

zo maak je de perfecte speelplek voor jouw kindje!

De speelkamer of speelhoek is een plek in huis waar je kindje heerlijk kan spelen. Waarop kan je letten als je deze kamer gaat inrichten? En hoe zorg je ervoor dat de speelkamer opgeruimd blijft? 

meer lezen

meer lezen

meer lezen

meer lezen 

Een boho chique interieur, zo pas je de woonstijl toe!

Wil jij een sfeervolle, ongedwongen en unieke leefruimte creëren? Een plek waar je thuiskomt, tot rust komt en je creativiteit de vrije loop kunt laten? Dan is een bohemien interieur dé stijl voor jou!

meer lezen

Hoe bepaal je de kwaliteit van een stof voor je meubel?

Bij de aankoop van een nieuw meubel kijk je vaak naar de uitstraling van het meubel, de kleur en de vormgeving. Maar let vooral ook op de kwaliteit van de stof!

meer lezen