LET'S MEET SASCHA

Sascha Brenkman

Na het afronden van mijn middelbare school besloot ik dat ik meer wilden leren en te weten komen over het creëren van een fijn thuis, het combineren van materialen en kleuren en hoe je een ruimte het beste kunt indelen om zo tot een compleet plaatje te komen.

Voordat ik startte als ondernemer heb ik een tweejarige opleiding tot visual merchandiser gevolgd aan het Nimeto wat een ideale basis was voor de vierjarige vervolgopleiding Styling, Interieur en Vormgevingen wederom aan het Nimeto Utrecht waar ik veel geleerd heb over kleuren, stoffen, materialen en 3D Ontwerpen realiseren. 

Zes jaar later had ik 2 mooie beroepsopleidingen afgerond en besloot ik om mijn passie en droom voor het hebben van een eigen interieurbedrijf achterna te gaan! 

samenwerken? →

Ik zette de eerste stap op weg naar een eigen interieurbedrijf door mijn werk te posten op het platform Instagram, dat waren in die periode vooral 3D Ontwerpen en indelingsplannen.  Door deze posts kreeg mijn pagina meer bereik en de eerste opdrachtgevers meldden zich voor een interieuradvies! 

In 2022 is SB STUDIO een officieel bedrijf geworden, waar ik ontzettend trots op ben. Ik kan niet wachten om nog meer opdrachtgevers te kunnen voorzien van een interieuradvies dat aansluit bij hun wensen en budget!


van instagram naar professioneel bedrijf

Als interieurstylist luister ik aandachtig naar jouw wensen en maak ik op basis daarvan een passend interieuradvies. Omdat elke klant anders is, zal geen enkel interieurontwerp hetzelfde zijn. 

Dagelijks creëer ik met veel plezier en passie passende interieurs voor mijn opdrachtgevers. Warmte, sfeer en persoonlijkheid vind ik belangrijk in een interieur. Door goed te kijken naar het gebruik van de ruimte probeer ik een zo fijn mogelijke beleving te creëren.

Tijdens het interieuradvies help ik je met het maken van de juiste beslissingen. Dit zal ervoor zorgen dat je geen miskopen meer doet, je zult meer rust ervaren en je kunt je focussen op andere belangrijke dingen. Ik besteed veel zorg aan het ontwerp en een opdracht is bij mij pas geslaagd als we er beide 100% tevreden over zijn!


Mijn missie:

Mijn missie is het creëren van een interieur waar jij als bewoner blij van wordt en dat met je mee kan groeien.

perfectionist

Weetjes!

  • Ik ben 26 jaar oud en woon in een klein dorpje in Utrecht.
  • Je kunt mij een enorme dierenliefhebber noemen, en dan vooral voor mijn eigen hondje Shiela, natuurlijk! ;)
  • In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door woonbladen te bladeren op zoek naar nieuwe inspiratie voor lopende en komende projecten.
  • Een fijne boswandeling op de zondag kan ik erg waarderen.
  • Ik gek ben op geurkaarsen & geurstokjes!
  • Interieurs ontwerpen met elk hun eigen stijl, functie, sfeer en behoeftes is waar ik gelukkig van wordt!
  • Ik ben een enorme perfectionist. In sommige gevallen is dat een lastige eigenschap maar bij het ontwerpen van interieurs komt het in de meest gevallen erg goed van pas. Ik ga écht voor het perfecte plaatje!
  • Ik hou ervan om groots te plannen, en zo heb ik ook nog heel veel ideeën voor SB STUDIO!

Zo kunnen jullie mij nog wat beter leren kennen!

vraag offerte aan →

samenwerken?

vraag een offerte aan

Ben jij enthousiast geworden, en wil je graag met mij gaan samenwerken om van jouw woning een droomwoning te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wie weet spreken wij elkaar snel en realiseren we samen jouw droominterieur!