WERKWIJZE

Hoe ga ik te werk en welke stappen volgen we door het traject heen

Verhuis of verbouwplannen? Of wordt het tijd om je huis EEN MAKE-OVER TE GEVEN?

1 interieurconcept

Op basis van jouw wensen en behoeften, starten met het interieurconcept. Het concept omvat de look & feel van jouw nieuwe interieur. Hierin worden de kleuren en materialen en daarmee de sfeer bepaald. 


2 Schetsontwerp

Op basis van de look & feel maak ik een schetsontwerp voor de indeling van de ruimte. In de meeste gevallen laat ik je twee verschillende indelingsopties zien. Op deze manier krijg je een goed beeld van de ruimtelijke mogelijkheden.

Met de indeling die jou het meest aanspreekt, gaan we verder het traject in. 

3 definitief ontwerp

Van de juiste indeling, meubelplan, kleurplan tot aan 2D- en 3D-ontwerpen (afhankelijk van het gekozen interieurpakket)… dit vind je allemaal terug in het definitief ontwerp. SB STUDIO maakt jouw droominterieur visueel en concreet. 


4 contact na afloop traject

Na afloop van het traject sta je er uiteraard niet alleen voor. Je kunt altijd contact opnemen en je interieur vraag stellen. Dit kan door middel van mailen, bellen of appen.

bekijk mijn projecten

Tevreden klanten:

Sascha heeft een interieurontwerp gemaakt voor onze nieuwbouwwoning. We vonden het zelf lastig om tot een mooi plan te komen met daarin ook nog de juiste kleurencombinaties. Sascha heeft onze wensen goed verwerkt in het ontwerp. Ze is zeer meedenkend en komt snel met een reactie op een gestelde vraag. wij zijn zeer tevreden over het werk wat Sascha heeft afgeleverd.

mariëlle

Een hele fijne samenwerking met Sascha gehad. Ik ben echt enorm verrast dat je digitaal contact met elkaar kan hebben en Sascha toch helemaal helder kan krijgen wat de wensen zijn en mee kon denken met onze interieur behoeftes. We zijn heel blij met ons ontwerp en zullen bij een volgende verhuizing of renovatie Sascha zeker weer benaderen!

chyralene

We waren op zoek naar iemand die onze wensen (voor onze nieuwe woning) kon vertalen naar een concreet ontwerp. Sascha was niet alleen heel vriendelijk en zeer toegankelijk maar ze wist meteen onze specifieke wensen te vertalen naar een prachtig ontwerp! We zijn ontzettend blij met het resultaat en raden haar zeker aan. Een hele fijne samenwerking, zeker voor herhaling vatbaar!

ashna

We hebben met Sascha een super gaaf ontwerp gemaakt voor onze woonkamer/keuken en voor onze zolderslaapkamer met badkamer. Ze is met al onze ideeën, vele vragen, opmerkingen en wijzigingen aan de slag gegaan en stond overal voor open. Ook verschillende opties uitwerken zodat wij goed konden zien wat het effect van een keuze was, was niet te veel. Ook nadat het ontwerp klaar was stond ze nog voor ons klaar met vragen. Op dit moment zijn wij haar ontwerp aan het realiseren in onze nieuwe woning!

Linda

Wij hebben het pakket ‘3D ontwerp afgenomen’, hierin zit onder andere digitaal advies, maar ook een licht- en materiaalplan Wij zijn erg tevreden. Sascha heeft onze stijl goed terug laten komen in het ontwerp. Wij zouden dit iedereen aanraden!

Daisy

Voor ons nieuwbouwhuis (wordt nog gebouwd) het 3D ontwerp & advies aangevraagd. Ik wist goed wat ik wilde maar vond dit lastig voor me te zien. Mijn ideeën heeft Sascha prachtig tot leven laten komen in het 3D ontwerp en zij dacht hierbij goed mee. En dit allemaal door middel van vriendelijk en duidelijk contact via Instagram en de mail. Bedankt!

Jaimy


Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Sasha aan huis! Zij weet echt waar ze het over heeft en zag dingen die ik niet zag. Sasha liet mij zien dmv staaltjes welke kleuren er nou echt in zijn geheel passen en welke indeling het beste bij de woonkamer past en ik had het nooit zo kunnen bedenken. Ze creëerde een soort van live moodboard waardoor ik het kon visualiseren hoe fantastisch het eruit zal zien. Sasha vond het enorm belangrijk dat ik alles had aangekaart wat ik wilde vragen en daardoor vergat ik ook niks. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en jou het resultaat te laten zien.


nora


In één woord: fantastisch!!
Al vanaf het eerste gesprek een goed gevoel gekregen. Sascha leverde op korte termijn al haar ideeën voor het concept, stelde vragen tussendoor om alles scherp te krijgen en kwam zo snel tot het definitief ontwerp.
We mochten vragen blijven stellen bij twijfels, ook al was het ontwerp al definitief en was er al een tijdje overheen gegaan.. kortom, precies wat we zochten. De begane grond is nu naar wens, op naar de andere verdiepingen!


Jayshri

Wat ben ik blij met Sascha haar advies! Ik had zelf best een aardig idee over hoe mijn nieuwe zolder eruit moest komen te zien.
Aan Sascha heb ik gevraagd om mijn ideeën te verwerken in een concreet voorstel. Dat heeft ze geweldig goed gedaan.
Ze is heel snel in haar reactie, doet niet moeilijk over extra aanpassingen en het uiteindelijke 3D-plan is helemaal volledig met maatvoering, sample box,  etc.
Heel professioneel & ik voorspel haar een prachtige toekomst met heel veel mooie interieur adviezen.


Mireille

vraag offerte aan →

samenwerken?

vraag een offerte aan

Ben jij enthousiast geworden, en wil je graag met mij gaan samenwerken om van jouw woning een droomwoning te maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en wie weet spreken wij elkaar snel en realiseren we samen jouw droominterieur!