Voor ons nieuwbouwhuis (wordt nog gebouwd) het 3D ontwerp & advies aangevraagd. Ik wist goed wat ik wilde maar vond dit lastig voor me te zien. Mijn ideeën heeft Sascha prachtig tot leven laten komen in het 3D ontwerp en zij dacht hierbij goed mee. En dit allemaal door middel van vriendelijk en duidelijk contact via Instagram en de mail. Bedankt!

jaimy | project 2022

Wanneer je op zoek bent naar een interieurstylist kun je van tevoren natuurlijk moeilijk inschatten hoe blij je met het eindresultaat zult zijn. Daarom is het fijn als je wat reacties kunt lezen van klanten die je voor zijn gegaan.

Ik waardeer deze reviews daarom ook enorm en vind het super leuk als je ook jouw review op Google achterlaat!

mijn ideeën zijn prachtig tot leven gekomen!

Contact met Sascha is vanaf het begin heel prettig. Ze laat een grote betrokkenheid zien en reageert snel op vragen. Het ontwerp voor ons nieuwbouwhuis is echt geweldig en passend bij ons, super dat we nu echt een goed idee hebben van ons nieuwe huis. Sascha luistert goed naar wensen en werkt dat uit tot een prachtig plan.

VERONIQUE | PROJECT 2023

Ze laat een grote betrokkenheid zien!

Zeer tevreden over het werk wat Sascha heeft geleverd! Het was erg waardevol om een 3D ontwerp te laten maken. Mijn vriend en ik hebben zo een beter beeld gekregen van wat we wel en wat we niet willen met de verbouwing van ons nieuwe thuis, met hulp van Sascha!

het was erg waardevol!

Wat ben ik ontzettend blij met de hulp van Sascha aan huis! Zij weet echt waar ze het over heeft en zag dingen die ik niet zag.

Sascha liet mij zien dmv staaltjes welke kleuren er nou echt in zijn geheel passen en welke indeling het beste bij de woonkamer past en ik had het nooit zo kunnen bedenken. Ze creëerde een soort van live moodboard waardoor ik het kon visualiseren hoe fantastisch het eruit zal zien.

Sascha vond het enorm belangrijk dat ik alles had aangekaart wat ik wilde vragen en daardoor vergat ik ook niks. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan en jou het resultaat te laten zien.

Je bent een topper!

je bent een topper!

nora | advies aan huis 2023

Sascha is iemand die zeer professioneel werkt en behulpzaam is. Kijkt vooral naar de wensen en geeft haar advies.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Vanwege haar werk wordt zij zeker voorgedragen aan mensen in onze omgeving!

veli | project 2022

We zijn erg tevreden!

Het was een hele fijne samenwerking! Sascha is iemand die zeer professioneel werkt en behulpzaam is. Staat altijd voor je klaar en geeft hele goede adviezen.

Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en onwijs blij met het interieur van onze nieuwe woning!

julia | project 2023

zeer professioneel en behulpzaam

c. San | project 2022

Reageert snel en de communicatie is prettig

Sascha heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt voor de master bedroom. Na het opsturen van een Moodboard en onze wensen heeft ze een perfect ontwerp gemaakt. Heel doordacht waardoor alles prachtig bij elkaar staat!
 
Mochten wij nog eens een ontwerp nodig hebben komen we zeker terug!

mathilde & egbert | project 2023

prachtig ontwerp!

Wij hebben het pakket ‘3D ontwerp afgenomen’, hierin zit onder andere digitaal advies, maar ook een licht- en materiaalplan

Wij zijn erg tevreden. Sascha heeft onze stijl goed terug laten komen in het ontwerp. Wij zouden dit iedereen aanraden!

daisy | project 2022

we zijn erg tevreden!

We hadden de hulp van Sascha ingeschakeld omdat we zelf helemaal vastliepen in het verder inrichten van ons kantoor/game room. Na het eerste gesprek wist Sascha precies wat onze wensen waren en heeft dit vervolgens in een bijzonder mooi, sfeervol en warm ontwerp samen laten komen. We kunnen niet wachten om het ontwerp straks tot leven te laten komen en het eindresultaat te zien. Sascha is professioneel, flexibel en reageert snel. Kortom: echt een aanrader!

amber | project 2023

Sascha is professioneel, flexibel en reageert snel!

Een hele fijne samenwerking met Sascha gehad. Ik ben echt enorm verrast dat je digitaal contact met elkaar kan hebben en Sascha toch helemaal helder kan krijgen wat de wensen zijn en mee kon denken met onze interieur behoeftes. We zijn heel blij met ons ontwerp en zullen bij een volgende verhuizing of renovatie Sascha zeker weer benaderen!

we zullen haar een volgende keer weer benaderen!

verena | project 2022

REVIEWS

Sascha heeft een tijdje geleden een ontwerp gemaakt van de benedenverdieping, aangezien we hier zelf niet helemaal uitkwamen. Na onze wensen doorgestuurd te hebben, had ze snel daarna al een eerste ontwerp opgestuurd. Die was al echt prachtig! Na wat kleine aanpassingen heeft ze een paar dagen erna al het definitieve ontwerp gestuurd. We zijn er echt mega blij mee en ons huis begint steeds meer op het ontwerp te lijken.

ze had al snel een eerste ontwerp gestuurd!

Jenny | PROJECT 2022

linda | PROJECT 2024

laura | project 2022

Het eerste concept was al prachtig!

Na lang te hebben geworsteld met keuzes voor onze nieuwbouwwoning hebben we Sascha gevraagd een 3D ontwerp te maken. Het eerste concept was al prachtig en kwam overeen met onze wensen. Door het 3D ontwerp konden we eindelijk visualiseren hoe het huis zou kunnen worden en hoefden wij eindelijk geen keuzes meer te maken vwb kleuren voor de muren, voor de vloer, etc. Sascha gaf niet alleen advies tijdens het proces, ook na de levering van het ontwerp was ze nog bereikbaar voor vragen en advies. Sascha heeft uiteindelijk ook voor onze zolder een ontwerp gemaakt. We zijn er nog niet (aankleding en meubilair ontbreken nog) maar het begin is gemaakt.

We ontvangen van familie en vrienden complimenten die Sascha toebehoren! Dank Sascha voor al je hulp! Het resultaat overtrof onze verwachtingen.

De gift box voelt als een cadeautje

Wat zijn wij blij dat we Sascha hebben gevraagd om ons te helpen bij onze indeling en interieur! Sascha weet op creatieve en vakkundige wijze onze wensen om te zetten in beelden en ontwerp en komt met mooie oplossingen. Ze weet goed aan te sluiten bij ons als klant, daardoor trekken we in het hele proces samen op. Een erg fijne manier van samenwerken! En de gift box die we hebben ontvangen voelt als een cadeautje.

Ook een super leuke vrouw in omgang!

Voor mijn groepsaccomodatie in Noorwegen zocht ik een interieurstyliste die op afstand (online) een te gek interieur kon bedenken voor een oude woning met een bijzondere indeling. Geen makkelijke vraag dus…. En daar was Sascha! Na een eerste kennismaking gaf ik haar het volledige vertrouwen en man wat heeft ze het top gedaan!! Ieder detail klopt, ze vloog mee om de woning in te richten en deed complete nazorg in het afstijlen. Hetgeen wat haar onderscheidt van de rest is dat ze het zo wist te maken zonder plattegrond of bezoek, enkel op basis van foto’s en filmpjes! Ik zou het 100% opnieuw doen en kan haar iedereen aanbevelen. Naast een perfect oog voor interieur ook een super leuke vrouw in omgang! 

Diane | PROJECT 2024

Ik was zelf vastgelopen met de herindeling van de zolder. Na een bezoek van Sascha is er een heel leuk en uitvoerbaar plan uitgekomen waar we nu mee bezig zijn om dat te realiseren. Ze luistert goed naar je wensen. Reageert snel en de communicatie is erg prettig. En wat ik een echte pre vind: ondanks dat ik aangegeven had dat de vloer vervangen mocht worden gaf Sascha aan dat dit helemaal niet nodig was. Dat noem ik meedenken!

Damaris | PROJECT 2024