belgië

woonkamer en keuken MAKE-OVER VAN BESTAANDE WONING IN BOTANISCH moderne STIJL

Voor een gezin uit Utrecht heb ik dit mooie ontwerp voor de begane grond mogen realiseren. De wens: rust, licht, eenheid en warmte. 

Om een eenheid te creëren op de begane grond is er gekozen om alle wanden dezelfde licht beige tint te geven, dit zorgt naast eenheid ook meteen voor rust in de ruimte. Om meer contrast toe te passen in het interieur is er gekozen voor een gaaf beige behang mét print, een echte eyecatcher als je het mij vraagt!

De grote ramen zorgen voor een enorme bak licht, wat erg fijn is! Door de eettafel bij het gigantische raam te plaatsen creëer je een heel fijn plekje waar je met het hele gezin fijn kunt zitten na een lange schooldag. Ook is het een gezellige plek om in de avond met familie of vrienden spelletjes te kunnen spelen.

We zijn de kids in het ontwerp ook zeker niet vergeten. Ze hebben een mooi speelplekje in dezelfde stijl als de rest van het interieur gekregen, tegen de lange wand achter de eettafel. Plek genoeg voor vriendjes en vriendinnetjes, en het speelgoed die in de zwarte manden verdwijnt zodra ze klaar zijn!