hezingen

volledige MAKE-OVER VAN BEGANE GROND

Een gezin uit Hezingen kreeg de kans om deze mooie ruime woning te kopen. Perfect omdat er een fijne  leefkeuken gecreëerd kan worden en een ruime zithoek mét openhaard waar je genoeg vrienden en familie kunt ontvangen. 

Ze hadden zelf al een goed beeld van wat ze mooi vonden, maar hoe pas je dit toe? Ik heb meegedacht met de indeling, het kleur- en materiaalpalet en het uitzoeken van de meubels. Maar ook de lichtpunten liep ik nog even na om er een mooi compleet lichtplan van te maken.

We hebben gewerkt met een warm palet met  roest en verschillende zandtinten in combinatie met hout.  Een mooi contrast die voor veel sfeer zorgt en het interieur wat meer uitgesproken maakt.

De keuken was al uitgezocht en was dan ook het uitgangspunt van de rest van de ruimte. Dit is uiteindelijk ook de plek geworden waar al het bezoek neerstrijkt voor een kopje koffie én waar ze op de vrijdagavond gezellig kunnen borrelen met vrienden en familie. De woonkamer is daar in tegen de plek geworden waar fijn tv wordt gekeken met het hele gezin en waar de haard sfeervol brand.