Rotterdam

make-over begane grond en slaapkamer van nieuwbouw woning

Een jong gezin uit Rotterdam heeft mij via Instagram benaderd en hebben gevraagd of ik ze kon helpen met het interieur van hun nieuwe woning. Zowel voor de begane grond als de slaapkamer en daar heb ik natuurlijk meteen enthousiast 'ja!' op gezegd!

Zelf kwamen de opdrachtgevers er niet uit hoe ze de ruimtes het beste in konden delen, hoe groot de meubels konden worden en vooral welke stijl ze moesten kiezen. Het moest allemaal niet te druk worden, maar ook niet te rustig. Een kleurtje hier en daar is wat ze erg mooi vinden om het spannend te houden, maar dan wel op een subtiele manier zodat het niet te spannend en uitgesproken zou worden. We hebben uiteindelijk gekozen voor lichte, natuurlijke tinten. 

We zijn hun kindje in het ontwerp ook zeker niet vergeten. Hij heeft een mooi speelplekje in dezelfde stijl als de rest van het interieur gekregen, tegen de lange wand achter de bank. Plek genoeg voor vriendjes en vriendinnetjes, en het speelgoed die in de zwarte hoge op maat gemaakte kast verdwijnt zodra ze klaar zijn met spelen!

Het ontwerp is ontzettend gaaf geworden, de  woonkamer, keuken en gang sluiten erg mooi op elkaar aan en ik ben enorm benieuwd naar het eindresultaat!