zwolle

volledige make-over begane grond nieuwbouw woning

Een gezin uit Zwolle kreeg de kans om deze mooie ruime woning te kopen. Perfect omdat er een fijne eethoek en ruime keuken in het midden geplaatst kan worden in combinatie met een grote zithoek.

Ze hadden zelf al een goed beeld van wat ze mooi vonden, maar hoe pas je dit toe? Ik heb meegedacht met de indeling, het kleur- en materiaalpalet en het uitzoeken van de meubels. Maar ook de lichtpunten liep ik nog even na om er een mooi compleet lichtplan van te maken.

We hebben gewerkt met een warm palet met roze, blauw, groen en verschillende zandtinten in combinatie met licht hout. Een mooi contrast die voor veel sfeer en warmte zorgt en het interieur meer uitgesproken maakt.

De keuken is een echte eyecatcher geworden van de ruimte, door de warme blauwe kleur en doordat de keuken centraal in de woning staat. De eethoek is een verlengstuk van de keuken die een hele fijne en warme sfeer gekregen heeft. Dit is uiteindelijk ook de plek geworden waar al het bezoek neerstrijkt voor een kopje koffie én waar ze op de vrijdagavond gezellig kunnen borrelen met vrienden en familie. De woonkamer is daar in tegen de plek geworden waar fijn tv wordt gekeken met het hele gezin.